Par

Skal du i gang med nogle helt nye aktiviteter den kommende vinter?

Den mørke tid er på vej, som for mange betyder, at de er lidt mere trætte, lidt mere uoplagte, og måske endda lidt vinterdepressive, derfor skal du tænke over, hvordan du nemmest kommer helskindet igennem den tid.

Hvorfor ikke gøre noget for både dig selv og din partner, give tingene lidt krydderi og spænding, prøv at overraske din partner med et par bundløse trusser, hvilket kan være en rigtig spændende idé – hvis du gør det som en overraskelse du løfter sløret for, under for eksempel en middag ude i byen, hvilket så til gengæld kan betyde at middagen bliver kort.

En anden fordel er at du kan vise din partner hvad du har under tøjet, eller måske nærmere mangler under tøjet, og på den måde sparke til partnerens fantasier, længe inden I kommer hjem.

Bundløse trusser kan fremhæve dine naturlige former, og sagtens kombineres med andre stykker undertøj, som kan være alt fra en BH til selvsiddende strømper.

Hjælp forførelsen på vej – det er ikke altid nemt at skulle forføre partneren uden videre, men det er vigtigt at huske at gøre det, ikke mindst for at holde gnisten i live.

Vis dine naturlige fortrin frem for din partner

Uanset hvordan du er udstyret fra naturens hånd, så kan du bruge frækt undertøj til at understrege dine fordele, og på den måde fremstå så attraktiv som muligt over for andre.

Og du kan finde noget der er helt dig fra starten, er du til klassiske trusser, en lidt mere vovet g-streng eller en hipster, valget er dit, og kan tilrettelægges helt efter hvilken lejlighed du skal bruge dem til.

Hvis du ikke selv ønsker at bruge bundløse trusser, så er der en klar spænding i at du så i stedet går ud og køber det til din partner, du kan sagtens finde ud af hvilken størrelse der passer, og så satse lidt i forhold til hvad du tror din partner er til, det behøver jo ikke være vildt og voldsomt fra starten, og hvis du tager prisen i betragtning, så kan du godt overkomme at købe et mindre udvalg hjem.

En anden særlig ting ved bundløse trusser er at de giver luft til dine intime dele, men ikke nok med det, det giver også din partner mulighed for at lade nogle fingre gå på opdagelse på steder, hvor I kan risikere at blive opdaget.