netdating for soulmate dating

Spørg datingeksperten, hvis du vil vide mere om netdating

Dating er ikke noget nyt. Det er lige så gammel som menneskeheden. Men metoderne skifter med tiden. Nu er det ikke længere den lokale isbar hvor du har de bedste chancer for at score en date. Dating er rykket ind i cyberspace, og det meste af dating sker i dag online.

De første netdating sider er faktisk lige så gamle som Windows 95. De havde en trofast skare af tilhængere, men ikke noget der rokkede masserne. Men i takt med at vores daglige liv er blevet mere og mere virtualiseret, er netdating også blevet enormt populær. Igennem de seneste år er netdating sider skudt op på Internettet, som skovsvampe efter en varm sensommer regn.

Når du vil i gang med netdating, kan det godt virke uoverskueligt og forvirrende med så mange forskellige datingsider. Men til alt held er der styr på problemet, med netdating portaler.

En netdating portal giver dig overblik

En netdating portal er en webside der samler information om netdating. Her finder du lister med relevante online dating sider. De kan være ordnet efter bestemte kategorier, som fx matchmaking, sexdating, single dating, soulmate dating, etc. Der er også beskrivelser og brugeranmeldelser, som hjælper dig med at danne dig et indtryk.

Internettet kan ofte virke kaotisk, fordi det vokser organisk og uorganiseret. En online portal er med til at skabe orden, fra kaos.

Matchmaking, en gammel kunst

Matchmaking er en gammel kunst som går ud på at finde 2 mennesker der matcher hinanden perfekt. Traditionelt har de fleste kulturer brugt matchmaking i årtusinder. Motiverne bag matchmaking kan variere. Det er ikke altid parrets bedste interesse der tæller mest.

Nogle gange kan det være politiske, familiestrategiske og økonomiske motiver der står bag. Så taler man typisk om arrangerede ægteskaber. Men matchmaking, når det har parrets interesser for øjenmål er faktisk en rigtig god ting. Statistisk set er forhold og ægteskaber, der kom til med hjælp af matchmaking, mere stabile og lykkelige end andre.

Matchmaking med hjælp af moderne videnskab

I fortiden har matchmakere typisk være ældre, erfarne kvinder. I dag er det avancerede digitale algoritmer. Disse computerprogrammer er baseret på videnskabelige erkendelser og smarte personlighedsprofiler.

Ikke alle datingsider laver decideret matchmaking. Du kan genkende en matchmaking datingside ved, at du altid skal udfylde relativ lange spørgeskemaer. Nogle gange helt op til 200 spørgsmål. Til gengæld får du så en meget præcis personlighedsprofil. Det er et godt grundlag til at finde et godt match.

Et godt fodboldmatch er mere end at score nogle mål

Datingsider findes i dag til alt muligt. Du kan søge efter dates på mange kriterier: nationalitet, seksuelle præferencer, interesser, aldersgrupper, etc. Mulighederne er stort set uendelige og der kommer hele tiden flere specialiserede datingsider.

Men hvis du fx er fodboldfan og leder efter en date der deler din lidenskab, så kan det være svært at finde en decideret fodbold matchmaking side. Så kan du fx se på en rigtig fodbold webside.

Der kan du med lidt held finde kontakt til andre, der også synes at verden i virkeligheden er en kæmpestor fodbold.